fbpx
Політика

Парламентська коаліція не змогла вигнати з сесійної зали Анну Герман

Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець написав на своїй сторінці в Facebook, що парламентській коаліції прийшов кінець. За його словами, у них не знайшлося навіть 150 голосів, щоб вигнати з сесійної зали депутата Партії регіонів Ганну Герман, яка сказала, що депутати закликають розстрілювати російськомовних.

 Як зазначив Олександр Бригинець, заява Ганни Герман – суцільна брехня, мета якої полягає в тому, щоб поширити брехливу інформацію для російських ЗМІ.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 «Самої заяви про розстріл російськомовних ніхто не покаже, бо її не було, а ось заяву Герман про те, що вона була, точно покажуть всілякі дезинформаційні канали», – написав Олександр Бригинець.

 При цьому він висловив жаль про те, що багато депутатів від коаліції не зважилися проголосувати за те, щоб Анну Герман вигнали. Нардеп звернув увагу на те, що парламентська коаліція дала лише 130 голосів, в той час як в цілому має 250. Регіонали і комуністи, як він повідомив, за це рішення, природно, не голосували.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Так, фракція «Батьківщина» дала 63 голоси, «УДАР» – 25, «Свобода» – 35, група «Економічний розвиток» – 2, «Суверенна європейська Україна» – 5, позафракційні депутати – 7.

Читайте також: