fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сепаратисти створили так звані трудові табори, куди відправляють людей, що не мають при собі паспорта, – очевидець

Озброєні бойовики на блокпосту, розташованому на в’їзді в Горлівку, перевіряють прописку і документи у всіх тих, хто намагається перетнути так званий пропускний пункт. За словами очевидців, якщо у людини не виявиться з собою паспорта, то це все може обернутися для неї якоюсь неприємністю. Також людей без документів можуть відправляти в так звані трудові табори.

«Керівництво так званої Донецької народної республіки вже створило перші трудові табори. Потрапити в ці табори досить легко. Можна просто не взяти з собою документи, що засвідчують особу, і попрямувати до Донецька. У момент, коли ви будете перетинати блокпост в Горлівці, то вас обов’язково зупинять озброєні люди. Якщо ви їм не покажете посвідчення особи, то вас відправлять в трудовий табір. А в таборах мішки з піском розвантажують…», – прокоментував ситуацію один з місцевих жителів, який сьогодні особисто проїжджав через вказаний блокпост.

За словами очевидця, озброєні бойовики на блокпосту попереджають всіх про те, що з собою потрібно обов’язково мати паспорт.

Читайте також: