РФ частково відвела свої війська від українського кордону – Держприкордонслужба

У Держприкордонслужбі України відзначають часткове відведення російських військ від кордону.

  У Державній прикордонній службі України спостерігають часткове відведення російських військ від українського кордону, але відзначають, що інфраструктура, яка  залишається, дає можливість розгорнути підрозділи в будь-який момент.

"За нашою інформацією йде відведення військ від нашого кордону, але з певними особливостями. Розвідувальні радіопідрозділи, підрозділи радіоперехоплення залишаються на місцях, тилова інфраструктура таборів залишається теж на місцях. Цей процес (відведення військ – ІФ) розтягнутий у часі, але такий процес пішов", – сказав голова Держприкордонслужби України Микола Литвин на прес-конференції в середу в Києві.

При цьому він підкреслив: "У будь-який час інфраструктура, яка залишається, дає можливість знову повернутися, тому повного відводу немає".

Related Post

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін дав команду міністру оборони Сергію Шойгу повернути війська, що брали участь у навчаннях в прикордонних з Україною областях, в місця постійної дислокації.

23 травня начальник Генштабу ЗС РФ генерал армії Валерій Герасимов повідомив, що Війська Західного і Південного військових округів, які проводили планове навчання на полігонах поблизу російсько -українського кордону, почали повернення в місця постійної дислокації 19 травня.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment