fbpx
Політика

Путін направив делегацію до розбурханої Абхазії

Помічник російського лідера Владислав Сурков разом із заступником секретаря Ради безпеки Російської Федерації Рашидом Нургалієвим вирушили до Абхазії з робочим візитом. Нагадаємо, що напередодні в Абхазії місцеві опозиціонери захопили місцеву адміністрацію президента. Основна вимога загарбників – відставка глави республіки. Інформацію про це надало агентство «Укрінформ».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Сьогодні, у зв’язку з ситуацією, що склалася, заступник секретаря Радбезу РФ Рашид Нургалієв і помічник президента Росії Владислав Сурков вирушили з робочим візитом в Абхазію», – свідчить заява одного з інформаційних агентств Абхазії.

Також повідомляється, що весь особовий склад МВС в Абхазії у зв’язку з ситуацією переведений на «посилений варіант несення служби».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Служба безпеки Республіки Абхазії спільно з Генеральною прокуратурою Республіки Абхазії ведуть збір та аналіз всіляких доказів того, що сталося для того, щоб дати оцінку діям погромників будівлі», – прокоментували ситуацію в прес-службі МВС Республіки Абхазія.

Читайте також: