Перерахунок голосів у Подільському районі приніс партії Лесі Оробець більше 100 голосів

 Як повідомила кандидат в мери Києва Леся Оробець, вчора, 27 травня, на одній з дільниць у Подільському районі її довіреним особам вдалося добитися перерахунку голосів, що принесло партії «Нове життя» більше ста голосів.

 «Цей випадок може коштувати купи нервів і кримінальної справи тим, кого так підставили партійні штаби. Це останній пост без імен, прізвищ та партійної приналежності. Фото та відеоматеріалів. Далі все буде по повній суворості», – написала вона у себе в Facebook.

 При цьому вона зазначила, що «незрозумілі художества з уточненням протоколів» зараз почалися і в Оболонському та Голосіївському районах, де ще недавно все було спокійно і пристойно.

Related Post

 «Дорогі колишні колеги ! Негайно припиняйте ігри в Шевченківському, Оболонському, Дарницькому, Деснянському районах, і не починайте гратися у Голосіївському. Ви і так вже зрізали нам частину результату. Ситуація стрімко наближається до точки неповернення. Припиняйте. Збережіть хоча б фасад пристойності. Настійно рекомендую зробити вигляд, що все, що відбувалося по команді останні дві доби – сумно технічні помилки. Дайте команду отримати і подати до ТВК первинні протоколи комісій та припиняйте грати в уточнення". Припиняйте катувати невинних людей третю добу в актових залах на мішках з бюлетенями», – йдеться в її повідомленні.

 За її словами, зараз нікому невигідно затягувати оголошення результатів київських виборів, крім хіба що тим, хто намагається використовувати людську втому для того, щоб зробити для своєї партії не набраний результат, відкусивши його у інших.

 «Кінчайте гратися», – підкреслила вона.

Leave a Comment