fbpx
Політика

Перерахунок голосів у Подільському районі приніс партії Лесі Оробець більше 100 голосів

 Як повідомила кандидат в мери Києва Леся Оробець, вчора, 27 травня, на одній з дільниць у Подільському районі її довіреним особам вдалося добитися перерахунку голосів, що принесло партії «Нове життя» більше ста голосів.

 «Цей випадок може коштувати купи нервів і кримінальної справи тим, кого так підставили партійні штаби. Це останній пост без імен, прізвищ та партійної приналежності. Фото та відеоматеріалів. Далі все буде по повній суворості», – написала вона у себе в Facebook.

 При цьому вона зазначила, що «незрозумілі художества з уточненням протоколів» зараз почалися і в Оболонському та Голосіївському районах, де ще недавно все було спокійно і пристойно.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Дорогі колишні колеги ! Негайно припиняйте ігри в Шевченківському, Оболонському, Дарницькому, Деснянському районах, і не починайте гратися у Голосіївському. Ви і так вже зрізали нам частину результату. Ситуація стрімко наближається до точки неповернення. Припиняйте. Збережіть хоча б фасад пристойності. Настійно рекомендую зробити вигляд, що все, що відбувалося по команді останні дві доби – сумно технічні помилки. Дайте команду отримати і подати до ТВК первинні протоколи комісій та припиняйте грати в уточнення". Припиняйте катувати невинних людей третю добу в актових залах на мішках з бюлетенями», – йдеться в її повідомленні.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 За її словами, зараз нікому невигідно затягувати оголошення результатів київських виборів, крім хіба що тим, хто намагається використовувати людську втому для того, щоб зробити для своєї партії не набраний результат, відкусивши його у інших.

 «Кінчайте гратися», – підкреслила вона.

Читайте також: