fbpx
Політика

Доній «знищує» блокпости терористів в Facebook і одержує «перемоги» над бойовиками в ефірах телеканалів, – «Батьківщина»

Позафракційний депутат Олесь Доній останнім часом частенько виступає з критикою київської влади, мовляв та бездіє. Останнє таке звинувачення пролунало у прямому ефірі одного з телеканалів на адресу лідера партії «Батьківщина», голови Верховної Ради, виконуючого обов’язки президента України Олександра Турчинова. З цього приводу прес-служба «Батьківщини» хотіла б відверто подискутувати з народним депутатом щодо його порожніх закидів, розповісти про реальні кроки Олександра Турчинова на займаних посадах з відновлення країни, зміцнення її боєздатності, а також про особливо успішну фазу антитерористичної операції останніх днів. Однак, як йдеться у повідомленні прес-служби партії, її зупинив той факт, що Олесь Доній належить до групи політиків, які «знищують» блокпости терористів у Facebook і здобувають «перемоги» над бойовиками в ефірах телеканалів.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

У прес-службі «Батьківщини» порадили Олесю Донію пояснити громадянам України свою «кришталеву чесність», яка не завадила йому співпрацювати з владою Януковича і разом з його соратниками голосувати за державний бюджет, роздерибанити 30 мільйонів гривень.

У «Батьківщині» здивовані, чому окремі політики замість спільної роботи в інтересах України обливають брудом керівництво держави в унісон з російською пропагандою.

Читайте також: