fbpx
Окупація Криму

Окупація Криму. Аксьонов звинувачує Київ в туристичних проблемах

Самопроголошений прем’єр-міністр окупованого Криму Сергій Аксьонов поскаржився голові уряду РФ Дмитру Медведєву на проблеми з приїздом курортників на півострів. За його словами, туристи не можуть потрапити на територію Криму через керівництво України. Слова Аксьонова наводить агентство «КримРеаліі», посилаючись на прес-службу самопроголошеного прем’єр-міністра Криму.

«Зокрема, зараз не вирішені ще питання з логістикою та доставкою туристів сьогодні. Залізниця, за якою до Криму прибувало близько 80 % відпочиваючих, зараз не в змозі забезпечити це. Українська сторона не готова надати Криму всі маршрути», – скаржиться Аксьонов.

За словами самопроголошеного прем’єра, потужностей з доставки вистачає лише на 16 – 20 тисяч туристів на добу. Аксьонов сказав, що це не більше половини від необхідних показників.

Після цього Сергій Аксьонов зізнався, що не всі об’єкти відпочинку на окупованому півострові готові приймати туристів. Зокрема, йдеться про українські здравниці, які раніше «націоналізували». Крім того, чиновник запропонував Дмитру Медведєву розглянути варіант з направленням на відпочинок до Криму представників великих х російських підприємств – «Роснафти» і «Газпрому».

Читайте також: