fbpx
Політика

Ганна Герман кличе Ріната Ахметова очолити Партію регіонів

Для Партії регіонів єдиною можливістю політично вижити – це зробити все, щоб Донбас залишився у складі України. Таку точку зору висловила народний депутат України Ганна Герман в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV вчора, 26 травня.

«Потрібно не говорити, а робити все для того, щоб Донбас залишився частиною України. Тільки в такому разі Партія регіонів має можливість політично вижити», – прокоментувала ситуацію український політик.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Крім цього народний депутат України підкреслила, що лідером Партії регіонів на найближчих парламентських виборах має стати найбагатша людина країни Рінат Ахметов, який користується повагою не лише на сході України.

«Для того, щоб реалізувати всі наші плани, біля керма партії має бути людина, яка користується довірою, і яка має можливості, сили і ресурс для цього. Особисто мені здається, що наша партія потребує таку людину як Рінат Ахметов. З ним всі наші надії і плани будуть реалізовані», – висловила свою точку зору народний депутат України Ганна Герман.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Відзначимо, що в даний момент Ахметов знаходиться в Києві.

Читайте також: