fbpx
Політика

У зриві виборів і їх оскарженні зацікавлений лише Путін – Томенко

 Як повідомив народний депутат України Микола Томенко, зараз дуже важливо не увійти в судову тягомотину і якомога швидше завершити юридичну та організаційну роботу щодо президентських виборів. За його словами, на сьогоднішній день є лише одна людина, яка може бути зацікавлена у зриві виборів та оспорювання їх результатів – це Володимир Путін.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Я не думаю, що хтось із кандидатів у президенти України є більше союзником Путіна, ніж власного народу і України. Виходячи з цього, я не думаю, що хтось із кандидатів вирішить оскаржити результати волевиявлення громадян, тим більше, що абсолютна більшість фахівців і спостерігачів визначили ці вибори найбільш демократичними за останні роки», – додав Микола Томенко.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 У зв’язку з цим, нардеп висловив сподівання, що незабаром відбудеться інавгурація нового президента і той приступить до реалізації своїх обіцянок і виконання своєї передвиборної програми у співпраці з іншими кандидатами на пост президента.

Читайте також: