fbpx
Політика

Добкін привітав Порошенка з перемогою

 Як вважає кандидат в президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін, вже навряд чи може відбутися щось, щоб вибори були визнані такими, що не відбулися. За його словами, минулі вибори – перші за всю історію України, коли президент був обраний вже в першому турі.

 «І прізвище його – Порошенко. Думаю, його вже можна привітати з перемогою і побажати, щоб він реалізував всі надії громадян України, які, перш за все, сподіваються на мир», – додав Михайло Добкін.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Також він побажав, щоб Петро Порошенко об’єднав навколо себе людей, зазначивши, що без цього Україна навряд чи зможе зберегтися як держава. За його словами, за час виборчої кампанії він відвідав багато регіонів України, і скрізь люди бажали лише одного – якнайшвидшого встановлення миру.

 «Тому завдання № 1 для нового президента – припинення військових дій, роззброєння величезної кількості людей. Потім всі зусилля необхідно направити на відновлення економіки», – підсумував Михайло Добкін.

Читайте також: