fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Горлівці невідомі три дні тримали в полоні місцеву жительку

Протягом трьох діб в Горлівці невідомі особи протримали в полоні 29-річну дочку місцевого підприємця. Як повідомляють місцеві засоби масової інформації, викрадачі вимагали від батьків дівчини 150 тисяч доларів як викуп. В даний момент дівчина перебуває на волі, її життю нічого не загрожує.

За словами матері викраденої дівчини, на її дочку напали невідомі біля автомобільної стоянки. Дівчину силою заштовхнули в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку. Через деякий час злочинці вийшли на зв’язок, і запропонували батькам викраденої заплатити викуп у розмірі 150 тисяч доларів.

«Ми почали піднімати всіх, кого тільки знаємо. За вчорашній день ми перевірили всі будинки і машини», – каже мати дівчини.

Після свого звільнення колишня полонянка розповіла, що в полоні її тримали троє людей, серед яких представник кавказької національності. За словами дівчини, злочинці злякалися того, що в місті почалися масові перевірки. З цієї причини вони зв’язали дівчину і вивезли в покинутий заміський будинок у селищі Калинівка.

«Моїй доньці дивом вдалося звільнити собі руки від мотузок. Вона змогла розбити скло якимось предметом і вилізла з цього занедбаного будинку. На вулиці вона зустріла випадкового перехожого і з його мобільного набрала мене. Ми тут же відправилися за нею у вказане місце», – додала мати викраденої дівчини.

Також повідомляється, що за весь час, який дівчина провела в полоні, викрадачі над нею не знущалися. У полонянки виявлені лише подряпини на обличчі й колінах. Під час викрадення, злочинці постійно розпитували свою жертву про заможних жителів Горлівки, цікавилися їх прізвищами. Швидше за все, злочинці збиралися підібрати собі наступну жертву для викрадення.

Читайте також: