fbpx
Політика

Путін готовий співпрацювати з майбутнім президентом України

Президент Росії Володимир Путін готовий співпрацювати з майбутнім президентом України, вибори якого відбудуться вже 25 травня, а також з усіма іншими представниками української влади. Про це він заявив під час прес-конференції в рамках Петербурзького міжнародного економічного форуму.

«Ми і сьогодні працюємо з тими, хто контролює владу, і після виборів будемо працювати з новообраною структурою», – зазначив Володимир Путін, відповідаючи на питання, чи буде Росія співпрацювати з тим президентом України, якого обере український народ на виборах 25 травня.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Ми ж розуміємо і бачимо, що люди в Україні хочуть, щоб країна вийшла з кризи. І без всяких сумнівів ми з повагою поставимося до вибору українського народу», – додав президент РФ.

Також Володимир Путін висловив надію, що після президентських виборів влада і народ почують один одного і ситуація в Україні стабілізується.

Читайте також: