fbpx
Футбол

Мирон Маркевич: “Дніпро? Поки це чиїсь домисли”

Український футбольний фахівець Мирон Маркевич продовжує пошуки нового місця роботи. Як повідомляє сам Маркевич, в даний момент у нього на руках є цілий ряд запрошень з різних клубів. Однак поки він не готовий зробити вибір.

Українські засоби масової інформації сьогодні почали активно сватати Мирона Маркевича в дніпропетровський «Дніпро», який цього сезону зайняв друге місце і отримав право грати в Лізі чемпіонів з наступного сезону. Головний тренер « Дніпра» Хуанде Рамос контракт з клубом продовжувати не захотів, відповідно керівництво клубу почало пошуки нового тренера для команди. За словами Мирона Маркевича, варіант з дніпропетровським клубом виключати не варто.

«У мене є пропозиції з європейських чемпіонатів. Є також і з нашого чемпіонату. Поки я нічого не вирішив. Для мене пріоритетним залишиться саме чемпіонат України. Хотілося б очолювати український клуб. Інформація про те, що я буду працювати в « Дніпрі », поки ні що інше, як домисли. Конкретики у цьому питанні немає. Але й виключати цей варіант я не можу. Все може бути», – заявив Мирон Богданович.

Читайте також: