fbpx
Політика

Генрик Литвин заявив, що в Європі не виключають можливості зриву виборів в Україні

 У ЄС допускають можливість зриву президентських виборів в Україні.

   Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Генрик Літвін заявив в інтерв’ю "5 каналу", що в Європі не виключають можливість зриву виборів в Україні, передає кореспондент УНН.

 “Після того, що ми бачили у Криму, у Східній Україні треба бути готовим до всього. Але я сподіваюсь, що цього не буде. Але виключати цього сьогодні неможливо”, — сказав він, відповідаючи на запитання про можливість зриву президентських виборів.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 “Продовження агресивного впливу на події в Україні, зокрема дії, які б довели до зриву виборів, є ймовірність, що доведуть до чергового етапу санкцій. Про санкції говорить однозначно уся Європа. Говорить, що це буде тяжко зробити, але ми готові жертвувати і це можна почути і в Німеччині, і у Франціїі в інших країнах, не тільки в Польщі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Позиція тут доволі однозначна, але санкції не є агресивними, вони є відповіддю на акції”, — наголосив посол. Г.Літвін зауважив, що вважає важливою роль РФ у подіях в Україні. “Без дій запланованих та підготовлених Російською Федерацією такої дестабілізації на Сході країни не було б взагалі”, — сказав посол.

 Джерело: УНН

Читайте також: