fbpx
Право

Футбольні ультрас готові пікетувати офіси «Батьківщини»

Футбольні фанати вважають екс-прем’єр-міністра Юлію Тимошенко винною в дестабілізації ситуації в Україні. На думку ультрас, екс-прем’єр винна в цьому разом з Путіним. Крім того, лідер ВО «Батьківщина» має намір зірвати найближчі президентські вибори. Про це повідомляє РБК-Україна.

«Ми були обурені, коли Юлія Тимошенко повідомила про те, що під час подій 2 травня в Одесі міліціонери відпрацювали добре. Ми їй цього не пробачимо», – заявив Володимир Каменєв, який брав участь у захисті мирних демонстрантів в Одесі.

За його словами, під час зіткнень «колоради» і міліціонери вбили кілька футбольних фанатів.

У лавах футбольних фанатів стверджують, що така заява кандидата на пост президента України буквально «підірвала» їх співтовариство. Представники українських фан-рухів впевнені, що таку позицію щодо подій в Одесі може зайняти тільки така людина, яка підтримує тоталітарний режим і могла вступити в змову з Володимиром Путіним.

Варто відзначити, що тепер на футбольних матчах на відомому плакаті з абревіатурою «ПТН» почали вивішувати банери з абревіатурою «ЮВТ».

Як попереджають футбольні фанати, вони не допустять побудови Юлією Тимошенко своєї політичної кар’єри «на крові».

«У нас є така підозра, що вона спробує зірвати вибори президента і утримати владу в руках своєї політичної партії. У тому випадку, якщо таке станеться, я гарантую, що ми будемо мітингувати біля офісів БЮТ по всій Україні», – заявляють футбольні ультрас.

Примітно, що раніше фанати всіх українських клубів вирішили укласти перемир’я заради єдності України.

Нагадаємо, що раніше Юлію Тимошенко звинувачували й у ​​зв’язках зі скандально відомим екс-прем’єр-міністром Павлом Лазаренком. Втім, адвокат Тимошенко спростував такі зв’язки.

Читайте також: