fbpx
Політика

Росія так і не відвела війська від українського кордону, – МЗС України

Незважаючи на обіцянки президента Росії відвести в місця постійної дислокації свої війська, що брали участь у навчаннях на кордоні з Україною, слова так і залишилися словами. Російські військові продовжують знаходиться на території, що межує з Україною і, як видно, йти звідти поки не збираються. Про це на брифінгу журналістам заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Вчора прес-служба Кремля повідомила про прямому дорученні міністру оборони РФ про повернення військ в місця постійної дислокації. На даний момент жодних змін в їх дислокації не відбулося. Не хотілося б думати, що впродовж місяця війська РФ ігнорують накази керівництва. У цьому випадку загроза для нас була б ще вищою», – заявив він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Також МЗС України звернувся до Росії з вимогою не кидати слів на вітер і виконувати всі свої обіцянки, заявлені на весь світ.

Читайте також: