fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Прикордонники виявили тайники зі зброєю

Співробітники Держприкордонслужби та МВС України виявили арсенали зброї неподалік від державного кордону. Зокрема, зброю виявили у Закарпатській та Одеській областях. Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.

 За наявними даними, під час відпрацювання оперативних даних спільними діями співробітників МВС України і прикордонників Мукачівського прикордонного загону вдалося виявити велику кількість зброї. Відзначимо, що зброю виявили недалеко від українського кордону.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

Стало відомо, що зброю в своїх будинках зберігали жителі міста Виноградова та смт Міжгір’я (Закарпатська область).

Правоохоронці виявили та вилучили 2 штик-ножі до карабіна, а також карабін калібру 7,62 міліметра марки «Маузер». Крім того, були знайдені два 9-ти міліметрові пістолети іноземного виробництва, які виявилися переробленими для стрільби бойовими патронами, корпус гранати «Ф-1», 10 затворних механізмів до карабіна, два ствола карабіна і 15 патронів для нарізної зброї.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

Крім того, правоохоронці виявили схованку зі зброєю та в селі Градениці (Одеська область). Цього разу відзначився загін прикордонників Білгород-Дністровського прикордонного загону, якому допомагали міліціонери.

Читайте також: