fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Процес відведення російських військ від кордону з Україною вже почався – заступник міністра оборони Росії

Заступник міністра оборони Росії запевнив, що російські війська вже почали йти від кордону з Україною.

Процес відведення російських військ від кордону з Україною вже почався, і він триватиме кілька днів, заявив заступник міністра оборони Росії Анатолій Антонов в інтерв’ю, яке вийшло в понеділок в ефірі британської телерадіокорпорації Бі -бі -сі. 

"Якщо ви хочете запитати мене, коли цей процес почнеться, то я хочу відкрито підтвердити, що він вже розпочався відразу ж після наказу мого президента", -. сказав він.

"Ми розуміємо, що у НАТО є занепокоєння через політику Росії, але мені здається, що краще сісти за один стіл і обговорити це", – продовжив заступник міністра, зазначивши, що Росія, хотіла б відновити співпрацю з НАТО якомога швидше.

Як повідомила напередодні прес-служба Кремля, президент РФ Володимир Путін дав команду міністру оборони Сергію Шойгу повернути війська, що брали участь у навчаннях в Ростовській, Білгородській і Брянській областях, в місця постійної дислокації, так як весняна фаза підготовки військ завершена.

"У зв’язку із завершенням планової весняної фази підготовки військ, що передбачала їх передислокацію і проходила, зокрема, на полігонах в Ростовській, Білгородській і Брянській областях, В. Путін дав команду міністру оборони повернути війська, що брали участь у навчаннях, в місця постійної дислокації і продовжити бойову підготовку на прилеглих полігонах", -. поінформувала прес-служба президента.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: