fbpx
Політика

Партія «УДАР” не підкуповує виборців – Кличко

Як заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, інформація про те, що його політична сила займається підкупом виборців для своєї підтримки, є нічим іншим як провокацією.

 За його словами, останнім часом з’являється безліч спекуляцій, сміття і брехні щодо нібито підкупу виборців кандидатами до Київради від партії «УДАР». Зокрема, кажуть, що «ударівці» роздають якісь «подарункові сертифікати», пропонують гроші та інше.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Як зазначив Віталій Кличко, на жаль, його опоненти і опоненти партії «УДАР» вдаються до нечесної гри.

 «Конкуренти, очевидно, враховуючи високі рейтинги нашої політичної сили, скотилися до брудної кампанії. Ми дуже хочемо, щоб українська політика відповідала європейським стандартам. Але знову бачимо старі методи», – сказав політик.

 Як стверджує Віталій Кличко, він ніколи не поливав брудом опонентів і не займався, і не займається підкупом виборців.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Ми ніколи нікого не купували ні за гречку, ні за рис, ні за гроші. І якщо від нашого імені обіцяють або роздають гроші – не вірте шахраям. Ми за чесну і принципову політику», – підкреслив він.

Читайте також: