Російських “миротворців” в Україні зустрінуть як агресорів, – Коваль

Міноборони: Миротворчий мандат наші сусіди не отримували, тому ми будемо діяти з ними, як з агресором.

 У разі введення на територію України російської армії під миротворчими прапорами, українська армія буде діяти проти них, як проти агресора. Про це в ефірі телеканалу "Україна" сказав міністр оборони Михайло Коваль, передає УНН.

 За його словами, "перед армією стоять конкретні завдання, миротворчий мандат наші сусіди не отримували, команду від Головнокомандувача чи Верховної Ради на те, що миротворці будуть входити на територію України – наша армія не отримувала". "Тому, якщо частини російської армії під миротворчим прапором будуть входити на нашу територію, ми будемо діяти з ними, як з агресором", – підкреслив він. Міністр каже, що на даний момент "у Збройних силах України проведена часткова мобілізація".

 "Всі з’єднання і частини, які ми планували -… Повністю мобілізовані, проведені бойові тренування по взаємодії, і вони повністю готові до виконання завдань за призначенням. Крім того, частина бойових сил бере участь у АТО на території Донецької та Луганської областей.

Related Post

 Зараз ми, враховуючи те, що є люди, які за законними причинами змушені покинути армію (у кого третя дитина народилася і т.д.), щодо них прийнято рішення що вони будуть звільнені від служби. Йдеться про резервістів. І тоді, ми вибираємо добровольців з тих, хто знаходиться в  Збройних Силах України", – сказав Коваль.

 Джерело: УНН

Leave a Comment