fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Луганську на блокпосту обстріляли автомобіль: є загиблий і поранені

У Луганську озброєні люди обстріляли автомобіль – водій убитий.

   У Луганську озброєні автоматами люди обстріляли автомобіль “Шевроле”. Водія від отриманих поранень помер, пассажира — госпіталізовано. Про це УНН повідомили у пресс-службі ГУМВС України у Луганській області.

 Щойно до чергової частини надійшло повідомлення про те, що на дорозі, що веде до селища Ювілейний (м. Луганськ) озброєні автоматичною зброєю люди обстріляли автомобіль “Шевроле” д/н ВВ 7078 ВХ, червоного кольору. Водій автомобіля від отриманих поранень помер на місці. Пасажир з важкими пораненнями швидкою допомогою доставлений до лікарні. Крім цього, постраждали два пішоходи — жінки 1967 і 1987 р.н.

 Наразі, на місці події працює слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією автомобіль “Шевролет” рухався у сторону міста Луганська. На несанкціонованому блок-посту, розташованому на перехресті вулиць Обвідна — Азовська (район кладовища с.Южний), його намагалися зупинити озброєні люди з блок-посту. Водій автомобіля не зупинився і його стали переслідувати озброєні люди на автомобілі ВАЗ-3110 д/н ВВ 6815 ВК, сірого кольору. По дорозі переслідування озброєні люди відкривали стрілянину по автомобілю в районі кільця Гайового, а потім у районі селища Ювілейний, наздогнавши автомобіль, обстріляли його.

 Джерело: УНН

Читайте також: