fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Держприкордонслужба: Озброєні бойовики відбили “губернатора” ЛНР у прикордонників

Прикордонники України затримали вранці в суботу, 17 травня 2014 року, у пункті пропуску «Довжанський» (Луганська область) самопроголошеного губернатора «Луганської народної республіки» Валерія Болотова.

Згідно з інформацією прикордонників, вони зайняли оборону в пункті пропуску «Довжанський», оскільки його оточили невідомі особи зі зброєю. «На пункт пропуску скоєно напад, приблизно сто озброєних осіб пустили в хід ручні гранати і гранатомети, йде бій», – зазначали в прес-службі.

В результаті даного бою в пункті пропуску «Довжанський» губернатора самопроголошеної «Луганської народної республіки» Валерія Болотова невідомі особи змогли відбити у прикордонників. «Прикордонники України затримали Болотова о 5:45, поінформували про це правоохоронні органи, у тому числі представників антитерористичної операції і приблизно дві години чекали на підмогу українських силовиків, проте ніхто так і не приїхав», – повідомили у відомстві.

За даними Державної прикордонної служби України, «в результаті бою більше 100 озброєних терористів змогли відбити Валерія Болотова у прикордонників». Постраждалих поки немає.

Читайте також: