fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Заступник Бондаренка розкриє махінації голови КМДА?

Заступник керівника Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко збирається оприлюднити дані про фінансові, майнові та земельні махінації нинішнього керівника КМДА Володимира Бондаренка. Про свої наміри Руслан Крамаренко повідомив на особистій сторінці в соцмережі Facebook. Зокрема, заступник голови КМДА оприлюднив відкрите звернення до жителів Києва, ЗМІ та Володимира Бондаренка.

«Сьогодні я з новин дізнався, що пан Бондаренко шукає мене для того, щоб звільнити, а я ховаюся від нього в лікарні! Дивно, що ці пошуки даються йому так важко – про мою проблему він знає, навіть поспівчував, коли мене в лікарню поклали», – заявив Крамаренко.

Заступник голови КМДА сказав, що Бондаренко не цікавився, в якій саме лікарні він лежить. Незважаючи на це, голова КМДА регулярно телефонує йому по « робочих моментах». Втім, у телефонній розмові голова КМДА жодного разу не говорив своєму заступнику, що шукає його. Як запевнив Крамаренко, він не бачить жодної проблеми зі своїм можливим звільненням.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«Ще в листопаді 2013 року я написав вже 4 заяви за власним бажанням – останню заяву я написав у березні і віддав Володимиру Бондаренку. Заява у нього є, мене шукати не потрібно – просто потрібно підписати цю заяву», – сказав Крамаренко.

Сам Крамаренко стверджує, що не може працювати з такою людиною, яка оголошує війну київським МАФам, а наступного дня говорить, що МАФи будуть наповнювати бюджет.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

«Як можна працювати з такою людиною, яка сьогодні каже, що вже через 2 дні дефолт, завтра – що не вистачає 3 мільярдів гривень, а післязавтра каже, що Києву вистачить грошей на півроку?», – дивується заступник голови КМДА.

За словами Крамаренка, Києву вистачить грошей рівно настільки, наскільки вистачить компетенції Володимира Бондаренка вести переговори з представниками Мінфіну. Заступник голови КМДА вважає, що в даний момент компетенції Бондаренка вистачає лише на «призначення кумів – зятів і популістські заяви».

«Я готовий оприлюднити, на яких шкільних майданчиках Бондаренко хоче будувати будинки», – підсумував Крамаренко.

Читайте також: