Анатолій Гриценко проти введення режиму НС на Донбасі

Кандидат у президенти України Анатолій Гриценко впевнений, що в даний момент вводити надзвичайний стан на Донбасі немає необхідності. Таку заяву український політик зробив сьогодні, 16 травня, в інтерв’ю ЛІГАБізнесІнформу.

«В цьому на сьогоднішній день просто немає необхідності. Особисто я вважаю, що закон про антитерористичну діяльність в повному обсязі дозволяє виконувати всі завдання без введення додаткових обмежувальних режимів», – висловив свою точку зору кандидат у президенти країни.

Related Post

За словами Анатолія Гриценка, зараз в української армії є можливість залучати в проблемні райони підрозділи, техніку, військових без введення режиму надзвичайного стану.

«Справа в тому, що і військовий і надзвичайний режим можуть негативно позначитися не так на терористах, як на мирних жителях східних областей країни. Це також може негативно позначитися на інвестиційному кліматі, на економіці і на свободі слова. Сьогодні вводити цей режим необхідності немає», – прокоментував свою позицію колишній міністр оборони країни Анатолій Гриценко.

Leave a Comment