fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Під Краматорському силовики взяли в полон трьох терористів, – Міноборони

Під час операції під Краматорськом військові взяли в полон трьох терористів.

 Міністерство оборони України заявляє про захоплення в полон 3 терористів під час операції під Краматорськом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони, передає УНН.

 "Вчора, 14 травня, ввечері, в Олександрівському районі Донецької області була проведена операція зі знищення збройного бандформування. Після отримання інформації від небайдужих місцевих жителів про розміщення збройних бандформувань терористів, була спланована операція підрозділів Збройних сил України. В ході її проведення інформація підтвердилася.

 На околиці села Староварварівка в 30 км від Краматорська відбувся запеклий бій між українськими військовими, які беруть участь в антитерористичній операції, і групою терористів, яка засіла в сосновому лісі. Операція пройшла успішно. Поранених і загиблих серед військовослужбовців Збройних Сил України немає. Водночас силовики захопили 3 терористів, у одного з них вилучили ручний протитанковий гранатомет", – йдеться в повідомленні.

 Після проведення операції зі знищення збройного бандформування була здійснена зачистка місцевості.

 "Керівники" сил самооборони Слов’янська відреагували на дії українських силовиків неадекватно, почавши поширювати через своїх людей і російські ЗМІ чутки про те, що українські військові нібито стріляли в мирне місцеве населення. Ці заяви не відповідають дійсності, насправді під час проведення операції зі знищення збройного бандформування жодна цивільна особа не постраждала", – йдеться в повідомленні.

 Антитерористична операція на сході України триває, зазначають в Міноборони.

 Джерело: УНН

Читайте також: