fbpx
Політика

Ляшко закликав олігархів пожертвувати гроші на армію

Народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко звернувся до українських мільярдерів, сказавши, що загроза знищення держави вимагає консолідації зусиль усіх українських патріотів. Він переконаний, що серед українських бізнесменів також є справжні сини своєї Батьківщини.

 Як нагадав Олег Ляшко, щорічно журнал Forbes публікує список 100 найбагатших людей України, загальний достаток яких за 2013 року склав більше 600 мільярдів гривень. Він звернув увагу на те, що це півтора річних бюджети України.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Вікова традиція нашого народу – жертвувати на церкву десяту частину свого прибутку. Сьогодні життєво необхідна десятина на армію», – сказав нардеп.

 «Озброєння та екіпіровка піхотинця за найвищими сучасними стандартами коштує 19 700 гривень. Ваша десятина, 10 % із згаданих 600 мільярдів – це 3 000 000 солдатів, це 3750 БТР або 1400 танків», – додав Олег Ляшко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За його словами, прийшов час дій, коли необхідно підтримати Україну не словом, а ділом.

 Олег Ляшко оголосив про створення загальноукраїнського Фонду Оборони України і закликав грошима підтримати Збройні сили.

 «Членами наглядової ради Фонду вже погодилися стати відомі культурні та громадські діячі України. Серед цих людей повинні бути і Ви!», – підсумував політик.

Читайте також: