fbpx
Політика

Кличко розповів журналістам про конфлікт з Оробець

Глава фракції «УДАР», кандидат у мери Києва Віталій Кличко впевнений, що скандал навколо кандидатури Лесі Оробець на київських виборах, до якого нібито причетний він сам, був навмисне спланований. Таку заяву український політик зробив сьогодні, 15 травня, в ході спілкування з журналістами в кулуарах українського парламенту. Слова Кличко наводяться на сайті «Укрінформу».

«Тон діалогу, чесно кажучи, мене неприємно здивував. Але ви знаєте, можна зрозуміти Лесю Оробець. Це, напевно, дуже емоційно. Але ця людина звернувся не за адресою, так як я ніякого відношення до цього скандалу не маю», – заявив журналістам український політик Віталій Кличко. Крім цього кандидат в мери столиці додав, що до скандалу з Лесею Оробець відношення не мають і інші «ударівці».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Я так само був здивований, коли дізнався про все, що сталося. У терміновому порядку я звернувся до юристів і членів комісії, які розповіли мені про те, що три тижні тому Лесю Оробець поставили до відома про порушення закону», – додав політик.

Як повідомлялося раніше, Леся Оробець виступила із заявою про те, що її зняли з виборів. У причетності до цього вона звинувачувала Кличка.

Читайте також: