fbpx
Політика

Лесю Оробець відновили на київських виборах

Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Леся Оробець повідомила про те, що Центральна виборча комісія одноголосно підтримала рішення, яким відновила її як кандидата на пост мера Києва і в депутати Київради на чолі списку партії «Нове життя». Про це Леся Оробець написала в Facebook.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Ми перемогли. ЦВК одноголосно відновила мене як кандидата в мери, і в депутати Київради на чолі списку партії "Нове життя"», – йдеться в її повідомленні.

 Нагадаємо, що новина про те, що Леся Оробець була знята з реєстрації, поширилася 14 травня. Після цього багато політиків виступили із засудженням даного рішення, закликавши профільну комісію відновити її на виборах.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Як відомо, вибори мера Києва і депутатів Київради відбудуться 25 травня. Згідно з численними опитуваннями, лідером перегонів за посаду мера Києва є лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, який з великим відривом випереджає своїх суперників.

Читайте також: