fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ганна Герман пообіцяла захистити Донбас від окупантів

Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман в ході спілкування з журналістами в кулуарах українського парламенту пообіцяла поїхати на Схід України, щоб вплинути на ситуацію і не допустити реалізації «кримського сценарію». Слова українського політика призводить «Укрінформ».

«Ми не повинні дати можливість відірвати Донбас від України. І кримський сценарій, який російська влада реалізувала через розгубленість українського керівництва, в Донецьку не повториться ніколи. Ми з вами вирушимо на Схід, і будемо захищати Донбас», – прокоментувала свою позицію народний депутат України Ганна Герман.

На думку народного депутата, вчорашнє відеозвернення українського олігарха Рината Ахметова про те, що Донбас буде щасливим тільки в складі України – є гарантією того, що велика частина жителів Сходу України підтримує Україну і єдність з нею.

У ході спілкування з журналістами вона також озвучила пропозицію своєї партії про те, що варто припинити АТО в Донецьку хоча б на час переговорів. Нагадаємо, що 17 травня в Донецьку запланований «круглий стіл» переговорів.

Читайте також: