fbpx
Політика

Влада готова до діалогу з людьми, але без зброї, – Турчинов

Українська влада готова до діалогу з регіонами, але не дозволить «тероризувати і шантажувати Україну». Про це заявив виконуючий обов’язки президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов під час проведення в парламенті першого загальнонаціонального круглого столу національної єдності, передає «Інтерфакс-Україна».

«Ми готові до діалогу, ми готові всіх почути, але для того щоб почути людей, не потрібно стріляти, не потрібно грабувати, не потрібно захоплювати будівлі. Ми відкриті до діалогу. І парламент, і Кабінет міністрів готові до системних змін в системі управління», – заявив Олександр Турчинов.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

До слова, на засіданні загальнонаціонального круглого столу присутні президенти України Леонід Кравчук і Леонід Кучма, кандидати в президенти Сергій Тігіпко, Ренат Кузьмін, Юлія Тимошенко, а також керівництво Верховної Ради, духовні лідери церковних конфесій, іноземні посли та дипломати, зокрема посол США Джеффрі Пайетт, народні депутати різних фракцій і прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Читайте також: