fbpx
Окупація Криму

Путінські маріонетки в Криму погрожують Дмитру Фірташу

Підприємства «Кримський содовий завод» і «Кримський титан», які належать українському бізнесмену Дмитру Фірташу, працювати в законодавчому полі Російської Федерації не бажають. Таку заяву сьогодні, 14 травня, зробив незаконний керівник республіки Сергій Аксьонов.

«Всі ті, хто не хоче переходити під російське законодавство, будуть потрапляти під певні заходи, зокрема, заходи примусового характеру. Всім таким підприємствам ми настійно рекомендуємо укладати всі договори в рублях, відкрити рублеві рахунки, а також виплачувати зарплату в рублях», – прокоментував ситуацію з підприємствами на території півострова маріонетка Кремля Сергій Аксьонов. Він також додав, що всіх тих, хто не буде робити цього добровільно, в примусовій формі змусять перейти на рублі.

Варто відзначити, що завод «Кримський титан» розташований в Армянську і вважається найбільшим виробником діоксиду титану в Східній Європі. До слова, діоксид титану використовують для виготовлення пластмаси, каучуку, гуми, паперу, лакофарбової продукції та іншого.

Читайте також: