fbpx
Окупація Криму

Санкції проти Російської Федерації почали діяти, – Вікторія Нуланд

Санкції проти Російської Федерації, які були введені після анексії Автономної Республіки Крим, почали діяти. Про це повідомила заступник державного секретаря Сполучених Штатів Америки Вікторія Нуланд під час свого виступу на конференції з питань безпеки в столиці Словаччини Братиславі. Про це в середу, 14 травня 2014 року, повідомляють українські ЗМІ.

Напередодні Вікторія Нуланд під час свого візиту до Естонії повідомила, що російський рубль щодо американського долара подешевшав на 20 відсотків. Тому Міжнародний валютний фонд повинен визнати, що Російська Федерація знаходиться «на межі рецесії».

Євросоюз, як і США, і держави G7, заявляв, що до вже введених проти Російської Федерації двома етапами санкцій за її дії проти української держави додадуть третій етап – санкції проти цілих секторів економіки Росії, якщо Москва і далі буде зривати вибори президента в Україні або піде на пряме військове вторгнення на материкову частину України.

Згідно зі словами Вікторії Нуланд, дуже важливо, щоб люди в східних областях України мали можливість проголосувати на виборах президента 25 травня цього року.

Читайте також: