fbpx
Політика

Потрібно посилити захист кордонів – Геращенко

Народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко заявила, що необхідно посилити захист українських кордонів. Крім того, вона вважає, що також слід відновити прикордонні загони і звернутися до Європейського союзу з проханням про технічну підтримку для переоснащення східного кордону.

 «На Сході знаходиться не "брат", а терорист, країна – окупант, яка проводить цілеспрямовану боротьбу проти України», – сказала Ірина Геращенко.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Також вона зазначила, що прийшов час ставити питання про відновлення військового призову в Україні.

 «Сьогодні паплюжать армію ті, хто не служив ні дня в українській армії і чиї сини стали олігархами, поки батьки очолюють КПУ, замість того, щоб йти по мобілізації до армії», – підкреслила нардеп.

 За її словами, необхідно також проводити адекватну інформаційну політику, щоб доносити до жителів Сходу, які перебувають під впливом сепаратистів, реальну картину того, що відбувається. Вказала вона і на необхідність залучення до відповідальності депутатів, які фінансують сепаратистів.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Де знаходиться депутат від Слов’янська Азаров -молодший? Потрібно порушити справу проти кожного депутата, який фінансує сепаратизм і ще на цій сесії зняти з них депутатську недоторканність», – підсумувала Ірина Геращенко.

Читайте також: