Бойко: Ситуацію в Україні потрібно врегулювати за допомогою міжнародного співтовариства

Нинішня ситуація в Україні є дуже складною і вимагає термінового міжнародного втручання для стабілізації. Таку думку висловив кандидат в президенти Юрій Бойко. Слова політика передає РБК- Україна.

«Сьогодні в Україні найважча ситуація після завершення Великої Вітчизняної війни», – заявив Бойко.

За його словами, цілісність української держави знаходиться під питанням, а в самій країні виникають військові конфлікти. Бойко стверджує, що на всі процеси в Україні в основному впливають лише дві держави – Російська Федерація і США.

«Їх посередництво і може забезпечити стабілізацію напруженої ситуації», – пояснив кандидат у президенти.

Related Post

Бойко вважає, що чотиристоронні переговори в Женеві стали хорошим сигналом для вирішення української кризи. Відзначимо, що переговори пройшли за участі України, Росії, Євросоюзу і США. Женевська конференція є хорошим сигналом для того, щоб врегулювати проблеми в Україні під егідою міжнародного посередництва.

Після цього Юрій Бойко нагадав і про початок протистоянь у західних областях України. Кандидат у президенти впевнений, що зараз аналогічна ситуація повторюється і в східних регіонах. Бойко вважає, що в даній ситуації винна нова влада, яка втратила контроль над ситуацією.

«Нова влада, прийшовши до керівництва країною, поставила завдання дуже швидко взяти реванш за минулі поразки, а не працювала над стабілізацією ситуації», – підсумував Юрій Бойко.

Нагадаємо, що раніше Бойко прокоментував масові зіткнення в Одесі, які відбулися 2 травня. За словами кандидата в президенти, потрібно провести повномасштабне розслідування міжнародного рівня з ситуації в Одесі. Він також додав, що всі винні у загибелі людей повинні бути покарані.

Leave a Comment