fbpx
Політика

Бойко: Ситуацію в Україні потрібно врегулювати за допомогою міжнародного співтовариства

Нинішня ситуація в Україні є дуже складною і вимагає термінового міжнародного втручання для стабілізації. Таку думку висловив кандидат в президенти Юрій Бойко. Слова політика передає РБК- Україна.

«Сьогодні в Україні найважча ситуація після завершення Великої Вітчизняної війни», – заявив Бойко.

За його словами, цілісність української держави знаходиться під питанням, а в самій країні виникають військові конфлікти. Бойко стверджує, що на всі процеси в Україні в основному впливають лише дві держави – Російська Федерація і США.

«Їх посередництво і може забезпечити стабілізацію напруженої ситуації», – пояснив кандидат у президенти.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Бойко вважає, що чотиристоронні переговори в Женеві стали хорошим сигналом для вирішення української кризи. Відзначимо, що переговори пройшли за участі України, Росії, Євросоюзу і США. Женевська конференція є хорошим сигналом для того, щоб врегулювати проблеми в Україні під егідою міжнародного посередництва.

Після цього Юрій Бойко нагадав і про початок протистоянь у західних областях України. Кандидат у президенти впевнений, що зараз аналогічна ситуація повторюється і в східних регіонах. Бойко вважає, що в даній ситуації винна нова влада, яка втратила контроль над ситуацією.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Нова влада, прийшовши до керівництва країною, поставила завдання дуже швидко взяти реванш за минулі поразки, а не працювала над стабілізацією ситуації», – підсумував Юрій Бойко.

Нагадаємо, що раніше Бойко прокоментував масові зіткнення в Одесі, які відбулися 2 травня. За словами кандидата в президенти, потрібно провести повномасштабне розслідування міжнародного рівня з ситуації в Одесі. Він також додав, що всі винні у загибелі людей повинні бути покарані.

Читайте також: