fbpx
Спорт

Володимир Кличко вийде на ринг 6 вересня

Чемпіон світу серед боксерів – професіоналів у суперважкій вазі українець Володимир Кличко розповів журналістам про те, коли він знову вийде на ринг. Чемпіон за трьома престижними версіями має намір провести наступний бій у Німеччині 6 вересня. Інформацію про це поширили німецькі засоби масової інформації.

За матеріалами німецьких видань, 38 – річний український боксер Володимир Кличко вже забронював місце проведення майбутнього бою. Цим місцем стане критий футбольний стадіон у німецькому Гамбурзі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Як повідомлялося раніше, у Міжнародній федерації боксу зобов’язали українського боксера провести захист титулу в поєдинку з болгарським боксером Кубратом Пулєвим. Відзначимо, що болгарин став обов’язковим претендентом після того, як він переміг американця Тоні Томпсона в серпні минулого року.

До слова, востаннє Володимир Кличко радував шанувальників своєю присутністю на рингу 26 квітня, коли в досить передбачуваному титульному бою захистив титул чемпіона, перемігши нокаутом австралійця Алекса Леапаї. Відзначимо, що українець нокаутував Леапаї вже в п’ятому раунді.

Читайте також: