fbpx
Політика

Підтвердження Петром Порошенком зустрічі з Фірташем породжує нові питання – Павловський

Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Андрій Павловський, те, що Петро Порошенко визнав факт зустрічі з Дмитром Фірташем напередодні старту виборчої кампанії, народжує ще більше питань.

 «Чому останні два тижні Петро Порошенко заперечував зустріч? Що саме він намагався приховати? Я хочу нагадати, що саме після тієї зустрічі Віталій Кличко вирішив не балотуватися в президенти, а Фірташ виступив з відкритою підтримкою Порошенка. То чи можна вірити нинішнім заявам Петра Олексійовича, що результати цієї зустрічі насправді не задовольнили олігархів?», – зазначив Андрій Павловський.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 За його словами, головне питання полягає в тому, чи можна бути впевненими в тому, що після виборів Петро Порошенко не перетвориться на ще одного Януковича.

 Також Андрій Павловський прокоментував готовність Фірташа виступити посередником у переговорах між Україною і Росією.

 «Щоб експлуатувати і послабити нашу країну, Кремль завжди розраховував на таких людей, як Фірташ. Враховуючи його тісний зв’язок з кандидатом Порошенком, можемо поставити собі ще одне питання: хто уповноважує олігархів, заарештованих ФБР, визначати майбутнє цілої країни?», – сказав він.

Читайте також: