fbpx
Політика

АТО не стане вирішенням української кризи – Віктор Балога

Як заявив народний депутат України Віктор Балога, антитерористична операція не може бути єдиним рецептом виходу з кризи, з яким зіткнулася Україна. За його словами, які б кроки не робилися, в будь-якому випадку все закінчиться переговорами.

 «Саме ними закінчується кожна війна», – підкреслив політик.

 Як він вважає, для того, щоб почати ефективні переговори вже зараз, необхідно зробити ряд кроків, зокрема, повністю зупинити антитерористичну операцію.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Коли про це говорю, розумію, що у мене не найкраща компанія. Але на такий крок можна піти за однієї умови – якщо люди, які про це просять, візьмуть на себе повну відповідальність за людські життя, порядок на вулицях і боротьбу з реальними терористами. Іншими словами: хочете зупинки АТО – дійте за дніпропетровським сценарієм. В іншому випадку ваші заяви голослівні», – сказав Віктор Балога.

 Крім того, він переконаний, що змінити ситуацію може також і круглий стіл, проте в тому випадку, якщо за нього сядуть реальні лідери, які мають реальний вплив на людей.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Іншими словами – якщо влада проводить круглий стіл в парламенті, то не з «головами, що говорять» і «фахівцями у всіх областях», а з керівниками 50 найбільших підприємств. І не на телекамери, і не в передвиборному форматі», – підкреслив нардеп.

Читайте також: