fbpx
Політика

Геннадій Кернес: “Готовий знову управляти містом”

Харківський градоначальник Геннадій Кернес, який в даний момент знаходиться на лікуванні в Ізраїлі, заявив, що він вже готовий знову управляти містом. За словами Кернеса, він вже почувається задовільно. Таку заяву мер Харкова зробив в ефірі одного з ізраїльських телеканалів.

«На сьогоднішній день існують засоби комунікації, які дозволять мені управляти містом. А те, як це у мене вийде, оцінять жителі Харкова», – прокоментував ситуацію Геннадій Кернес.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

За словами Кернеса, стан його здоров’я покращується.

«Ізраїльські лікарі мені твердять, що однією ногою я вже був «там». Але головне, всі лікарі, також й українські, зробили все можливе, щоб врятувати мені життя», – додав мер Харкова. Крім цього Геннадій Кернес додав, що так і не знає, хто саме в нього стріляв у Харкові.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Питання досить цікаве, але я так і не можу сказати, хто і як в мене стріляв. У Харків я повертатися не боюся. Чого мені там боятися? Це ж мій дім. Думаю, що висновки зробили всі, і навіть той, хто в мене стріляв тоді», – підсумував Геннадій Кернес.

Читайте також: