fbpx
Політика

Доній обурений відсутністю інформаційного висвітлення “референдуму” на Донбасі та Луганщині

 Як повідомив народний депутат України Олександр Доній, він обурений неможливістю інформаційного висвітлення референдуму на Луганщині та Донеччині.

«Журналісти і київська влада знають, скільки на Луганщині та Донбасі міст і містечок? Донбас – 52 міста і 131 містечко, не кажу вже про села та селища. Луганщина – 37 міст, 109 містечок і безліч сіл, селищ. Хіба не можна було владі організувати кілька телекамер, показати ті міста, де не проходить ніякий псевдореферендум? Ось, наприклад, проходить він в україномовних слобожанських районах Луганщини? Але такої контрпропаганди я особисто не бачив. Може, хтось бачить?», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За його словами, все це є результатом відсутності антикризового центру, який би займався координацією не лише антитерористичної операції, але також і інформаційної політики та відновленням виконавчої вертикалі влади в цих регіонах.

«Луганщина і Донбас різні у своїх територіальних одиницях – районах. Так, складна ситуація в обласних містах і в декількох великих містах, це прикра правда. Але багато районів – проукраїнські. За них варто боротися. Їх потрібно захищати в першу чергу», – підкреслив Олександр Доній.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Однак, як він зазначив, замість цього «зливають» цілком всю Донецьку та Луганську область. Зокрема, як сказав Олександр Доній, повторюється те ж, що і відбулося в Криму, за який навіть не намагалися боротися.

«Точно так само зараз не борються за Луганщину і Донбас », – підсумував нардлеп.

Читайте також: