fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Донецькій ОДА роз’яснили ситуацію з відсутністю води

Керівництво Донецької обласної державної адміністрації заявило, що водопостачання в Маріуполі продовжує здійснюватися в звичайному режимі. Про це в адміністрації повідомили сьогодні, 10 травня. Таку заяву зробила заступник департаменту ЖКГ ДОДА Лариса Гусєва.

«В даний момент проблем з водопостачанням у місті Маріуполі не спостерігається. Все працює в звичайному режимі. Тимчасові збої виникли через чутки, так як люди різко збільшили водозабір. З цієї причини на верхні поверхи вода просто перестала доходити», – прокоментувала ситуацію представник Донецької обласної державної адміністрації Лариса Гусєва.

Крім цього Лариса Гусєва висловила точку зору, що чутки про нібито вибух на водонапірній башті були поширені тим же джерелом, яке поширило неправдиві відомості про вибух на Карлівському водосховищі, а також про отруєння води.

Нагадаємо, що сьогодні в місті активно поширилися чутки про те, що в Маріуполі буде припинено постачання води в житлові будинки. Серед причин називали вибух на водонапірній башті Маріуполя. Серед людей почалася паніка.

Читайте також: