Царьов викупив з СІЗО главу харківських сепаратистів

Один з керівників харківських сепаратистів Костянтин Долгов повинен вийти на свободу вже в найближчі години. Про це повідомив захисник сепаратиста Дмитро Тихоненков. За словами адвоката, з СІЗО Костянтина Долгова викупив народний депутата України Олег Царьов, який надав необхідну суму застави у розмірі 365 тисяч гривень.

Крім цього адвокат додав, що сьогодні, 8 травня, на свободу повинні вийти ще три людини, які були затримані в результаті спецоперації в Харківській обласній державній адміністрації 8 квітня.

Related Post

«Вони повинні вийти на свободу протягом години. Але там складний механізм, це всього лише орієнтовний час. Ми просто чекаємо. Але, за моїми даними, їх випустять вже сьогодні», – прокоментував ситуацію адвокат сепаратистів Дмитро Тихоненков.

Нагадаємо, що Костянтина Долгова затримали 19 квітня. Його підозрюють в організації та скоєнні підпалів. Київським районним судом Харкова йому був призначений запобіжний захід – утримання під вартою на два місяці.

До слова, для Олега Царьова це не перший раз, коли він демонстративно підтримує сепаратистів в Україні. Дії народного депутата викликають обурення з боку його колег і жителів країни.

Leave a Comment