fbpx
Окупація Криму

Тимошенко обіцяє повернути Крим в разі перемоги на виборах

 Як стверджує кандидат у президенти України від партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, вона знає, як повернути Крим Україні. Більш того, за її словами, у разі її перемоги на президентських виборах, це відбудеться в лічені місяці. Як зазначила Юлія Тимошенко, весь демократичний світ вважає Крим невід’ємною частиною України.

«Я знаю кожен крок, який потрібно зробити на посту президента, для того, щоб повернути Крим Україні. Я маю достатньо потужні зв’язки з лідерами світу, я розумію, як провести переговори, щоб фінансово-економічні санкції були посилені до такого рівня, щоб лічені місяці відділяли нас від повернення Криму. Я твердо знаю, як почати судові переслідування, в тому числі судові позови проти російської влади в світі, проти російських активів у світі для того, щоб у Путіна було достатньо підстав не зволікати з поверненням Криму», – заявила екс-прем’єр.

За її словами, зараз завдання України полягає в тому, щоб мирним шляхом не дати світові забути про Крим і не дати світові припинити посилювати санкції до того моменту, поки Крим не буде повернений.

«Крим повернеться Україні в ту хвилину, коли фінансово-економічні санкції будуть неможливі для Росії настільки, що легше буде повернути Крим, або тоді, коли впаде режим Путіна. І я вважаю, що друге є найбільш імовірним в короткостроковій перспективі», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Читайте також: