fbpx
Політика

Тимошенко готова визнати будь-який результат виборів

 Кандидат у президенти України Юлія Тимошенко вважає, що українці не пробачать політикам, якщо ті, у разі своєї перемоги на виборах, збережуть кланово-олігархічну систему управління країною. За її словами, народ більше не буде цього терпіти і знову повстане.

Вона переконана, що українці боротимуться за те, щоб встановити свою владу, стільки, скільки буде потрібно.

Як вважає Юлія Тимошенко, зараз люди чекають справжніх змін в країні – вони розраховують на те, що з корупцією буде покінчено, що до влади прийдуть люди з «чистими» руками, які будуть здатні провести глибокі реформи.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Вони очікують, що нарешті в Україні будуть введені європейські цінності і всі реформи, які в тому числі передбачені угодою про асоціацію з Євросоюзом», – підкреслила екс -прем’єр.

При цьому Юлія Тимошенко запевнила, що не хотіла б нових революцій в Україні, і тому визнає будь-який результат виборів і буде працювати або в опозиції, або у владі.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Ці вибори – це не просто обрання чергового прізвища, це не просто спроба заповнити посаду президента, яка зараз вільна, наступні вибори президента – це наш шанс звільнити Україну від окупації. На цю посаду має прийти надзвичайно сильна людина, у якої немає ніякої залежності від Кремля, жодних зв’язків з ним, тому що у такої людини не буде свободи робити те, що потрібно для країни», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Читайте також: