fbpx
Політика

Олександр Бригинець закликав українців не брати участі у публічних акціях 9, 10 і 11 травня

Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець звернувся до українців і ветеранів, закликавши їх не виходити на публічні акції, присвячені перемозі над фашистськими загарбниками 9, 10 і 11 травня, навіть якщо ті офіційно дозволені.

 Як вважає політик, якщо не буде великого скупчення людей, то не буде і ніяких серйозних провокацій.

 «Донедавна ми знали основний вид провокацій проросійських терористів – це напад на своїх опонентів. Події в Одесі показали, що в кремлівських мізках існують і інші сценарії, припустимо, напад громадян на сепаратистів», – нагадав Олександр Бригинець.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як він зазначив, невідомо, які можуть бути ще ідеї у російських диверсантів. Тому, за його словами, було б краще, якби громадяни вирушили на свята кудись у ліс або на дачу.

 «Є й інша пропозиція: вшанувати ветеранів Другої світової війни в приватному порядку. Прийти в гості до сусіда-ветерана», – навів приклад Олександр Бригинець.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Він нагадав, що раніше російські журналісти говорили йому, що їм рекомендують бути 9 травня о 9:00 в Києві в парку Перемоги та на площі Перемоги, оскільки там представники Правого сектора і Нацгвардії, нібито, будуть нападати на ветеранів.

Читайте також: