fbpx
Політика

На Путіна могли вплинути санкції Заходу, – Володимир Ар’єв

На зміну риторики російського президента Володимира Путіна, а також на пом’якшення позиції Російської Федерації з питання кризи в Україні вплинули дії Європейського союзу і Сполучених Штатів Америки. Таку точку зору висловив народний депутат України Володимир Ар’єв.

«Особисто мені здається, що пом’якшення позицій Володимира Путіна могло бути пов’язано з істотним посиленням позиції країн Заходу щодо Російської Федерації. Швидше за все, був зроблений підрахунок, який зміг показати Володимиру Путіну, що міжнародна ізоляція його держави може призвести до дуже серйозних наслідків», – висловив припущення депутат від «Батьківщини».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За словами Володимира Ар’єва, він не може повністю відкинути і негативний сценарій. Народний депутат допускає, що менш жорсткі висловлювання російського лідера можуть стати простим маневром.

«З іншого боку, такі заяви Путіна можуть бути тактичним ходом. Цій людині я довіряти б не став. Нам зараз не можна розслаблятися – потрібно бути насторожі», – підсумував Володимир Ар’єв.

Читайте також: