fbpx
Політика

Олександр Доній назвав затримання Дмитра Фучеджі хорошим знаком

 Як повідомив народний депутат України Олександр Доній, був затриманий колишній заступник начальника Одеської обласної міліції Дмитро Фучеджі. Олександр Доній нагадав, що Дмитро Фучеджі знаходився на вулиці 2 травня, а також був помічений поруч з російськими фашистами, які стріляли з вогнепальної зброї по мирних громадянах.

 При цьому нардеп звернув увагу на те, що після зняття начальника Одеської обласної міліції, Фучеджі також встиг побувати в.о. начальника міліції.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «На Одеському Євромайдані люди з обуренням розповідали мені про Фучеджі. І ось, нарешті, він затриманий. Це – хороший знак!», – написав Олександр Доній в Facebook.

 За його словами, якби затримували всіх міліціонерів, хто на Донбасі чи Луганщині зривав українські прапори, здавав російським фашистам табельну зброю, прикривав в Одесі російських фашистів, які стріляли по громадянам, то таких би дій у майбутньому було б менше.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як заявив Олександр Доній, тепер головне не зупинятися на півдорозі і затримати інших зрадників.

Читайте також: