fbpx
Політика

Олександр Бригинець пошкодував російських учасниць Євробачення

 Коментуючи перший тур Євробачення, народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець сказав, що йому шкода російських учасниць, сестер Толмачових, як, втім, і всіх росіян, проте він вважає, що вони самі повинні щось зробити зі своїм Путіним.

Слід нагадати, що вчора, 6 травня, глядачі освистали новину про вихід Росії у фінал конкурсу.

«Якщо ти красуня, якщо ти добре співаєш, якщо у тебе хороша пісня і навіть якщо вас дві, вас все одно ніхто не підтримає, і навпаки ви відчуєте зневагу Європи в тому випадку, якщо представляєте фашистську путінську Росію», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

У той же час, він привітав представницю України Марію Яремчук з виходом у фінал.

«Ми всі пам’ятаємо як вона підтримувала Януковича і як команда Януковича підтримувала Машу, але сьогодні Україна інша, сьогодні ми скинули свого «Путіна», і тому Маша Яремчук, як і кожен українець, незалежно від того чи був він на Майдані, заслуговує поваги в очах Європи», – сказав Олександр Бригинець.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Він також висловив надію на те, що українська співачка стане прикладом того, як людина, уподобана попередньою владою, може порвати зі своїм попереднім станом і стати особистістю, яка підтримає цілісно велику Україну.

Читайте також: