fbpx
Політика

Народ вимагає проведення парламентських виборів – Гриценко

 Народний депутат України, кандидат в президенти України Анатолій Гриценко переконаний, що українцям вдасться «знести» Путіна так само, як і свого часу Януковича. Для цього, за його словами, необхідно першою справою провести президентські, парламентські та місцеві вибори.

Як повідомив Анатолій Гриценко, проведення парламентських виборів – одна з ключових вимог громадян.

«Я дуже часто чую про це від людей і повністю їх підтримую», – сказав політик.

Він звернув увагу на те, що є люди, які сумніваються в тому, що українцям вдасться здолати Путіна, оскільки Росія могутніша в економічному і військовому плані.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Але я вивчав військову стратегію, і знаю, як забезпечити людям спокій. Трикутник "влада – народ – армія" повинен бути потужним і збалансованим. Який цей трикутник зараз у нас? Народ, як ніколи піднятий, тисячі людей по всій країні стоять у чергах до військкоматів, вони готові брати зброю і йти захищати країну. Знаю всі проблеми, які зараз існують у нашої армії. Але, повірте, у нас є достатній потенціал, який, якщо діяти розумно, можна наростити», – зазначив Анатолій Гриценко.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

За його словами, найслабкіша частина «трикутника» – це влада, яка сьогодні генерує безлад. Як сказав нардеп, всі бачать, нездатність влади приймати своєчасні рішення.

«За таких умов, у людей довіри до влади немає. Вибори дають шанс це змінити», – підкреслив він.

Читайте також: